Dubai

Her finder du vores informationer om Dubai

Du kan også gå dirkte til:

Dubai som rejsemål

Dubai er en af de 7 emirater, der udgør ørkenstaten De Forenede Arabiske Emirater, men det er også en stadig mere populær feriedestination for mange danskere. Flyvetiden til Dubai er kun 6 timer. Dubai er derfor et mere nærliggende alternativ for solhungrende danskere, der vil have solgaranti end eksempelvis Thailand. Den relativ korte flyveafstand gør, at Dubai også er velegnet til kortere ferier og forlængede weekender. I månederne februar, marts og april er det ikke unormalt, at termometret runder de 30 grader, mens sommertemperaturene kan komme på 45 grader.

Dubai byder på alt, hvad hjertet begærer af luksuslivsstil. Lad os bare sige det, som det er: Dubai er et paradis for en shopaholic. I Dubai finder du det ene spektakulære shopping center efter det andet, overdådige hoteller, eksklusive, dyre biler og masser af glimmer og bling bling.

Men Dubai indbyder ikke kun til shopping. Dubai er også vidunderlige og rene sandstrande lige ved byen, inciterende kulinariske oplevelser, fantastiske og imponerende seværdigheder og et strejf af 1001 Nats Eventyr – alt sammen indenfor en relativ lille radius. Derudover er alt i Dubai STØRST. Her finder du verdens højeste bygning, verdens største shopping center og verdens største springvand.

Dubai har en befolkning på ca. 2,5 mio. mennesker, men det er kun en lille andel af indbyggerne, der rent faktisk kommer fra De forenede Arabiske Emirater. Resten er flyttet til fra hele verden.

BURJ KHALIFA

160 etager og en samlet højde på 828 meter gør Burj Khalifa til verdens højeste bygning. Den imponerende skyskraber er ca. dobbelt så høj som Empire State Building! Arbejdet på bygningen blev påbegyndt i 2004 og stod færdig i 2009 og åbnede i 2010. Bygningen indeholder i alt 58 elevatorer og 8 rulletrapper. Hvis du besøger Dubai, må du sikke snyde dig selv for den imponerende udsigt, som du kan nyde fra udsigtsdækket på 124. og 125. etage på Burj Khalifa. Køber du en V.I.P.-billet har du desuden mulighed for komme yderligere i højden til V.I.P.-området på 148. etage!

JEEP SAFARI DUBAI

Trænger du til at komme lidt væk fra storbylivet, er en tur med jeep ud i ørkenen en unik mulighed for at opleve en anden side af Dubai. Der er flere firmaer, der arrangerer ture ud i ørkenen i jeeps. Her kan du opleve at race henover sandbankerne og samtidig opleve noget af den traditionelle arabiske kultur. I mange ture er der indlagt oplevelser, som stop ved en lejr i ørkenen, besøg på kamelfarme eller opvisning i mavedans.

DUBAI FOUNTAINS

Springvandet Dubai Fountains er verdens største koreograferede springvand. Springvandet er placeret i den 12 ha. store kunstige sø foran Dubai Mall. Til musik fra blandt andre Michael Jackson sender springvandet stråler mere end 150 meter op i luften. Det enorme springvand fylder hele 275 meter, og de kæmpe fontæner suppleres af lys og laser, som alt i alt gør det til en spektakulær oplevelse at overvære springvands-showet.

KITE BEACH

Er du til vandsport eller surfing, er Kite Beach stedet for dig. Her finder du en 14 km lang, bred strand. De gode vindforhold og bølgerne har især gjort stranden til et mekka for Kite-surfere. Har du ikke dit eget udstyr med, er der masser af mulighed for at leje udstyr på stranden. Når du er færdig med at surfe, kan du fra stranden nyde synet af det enorme hotel Burj al-Arab.

DUBAI MALL

Med et areal på 50 fodboldbaner og med 1.200 butikker er Dubai Mall verdens største shopping center. Bliver du træt af shopping, kan du tage på opdagelse i Dubai Aquarium & Underwater Zoo, der er en del af centret, og som rummer mere 300 forskellige havdyr, blandt andet hajer. Du kan også tage skøjterne på og skøjte på centrets store skøjtebane, eller du kan se skelettet af en ægte dinosaur. Der er dermed garanti for, at du ikke kommer til at kede dig – også selvom du ikke har det store shopping-gen.

BURJ AL-ARAB

Burj al-Arab er bedre kendt som “sejlet” på grund af bygningens udformning, der minder om et sejl. Burj al-Arab er desuden et af verdens mest luksuriøse hoteller. Selve hotellet knejser spektakulært 321 meter over havoverfladen og er bygget på en kunstig ø 280 meter fra Jumeirah-stranden. Øen og hotellet er forbundet med fastlandet via en bro, som man kun har adgang til, hvis man bor på hotellet. Hotellet rummer i alt 202 suiter, hvoraf den mindste er på 169 m2, og masser af luksus som eksempelvis verdens største flåde af Rolls Royce-biler, egen helikopterlandingsplads, to store pools med fantastisk udsigt, en ferskvands Swimming Pool på 612 m2 og en saltvandspool på 828 m2.

Rejseforslag

DUBAI 

Dubai kan kombineres når din rejse går til asien med et besøg på 2-3 nætter. Dubai er en spændende storby, som byder på helt specielle oplevelser. Du kan f.eks. besøge Burj Khalifa, som er verdens højeste bygning med 828 meter. Du kan gå på shopping i Dubai Mall med mere end 1200 butikker og 150 restauranter. Lige udenfor finder du Dubai Fountain, som har verdens største koreograferede springvandssystem med et fantastisk show, som er specielt smukt i aftentimerne. Den palmeformede ø Palm Jumeirah er også et besøg værd. Øen er menneskeskabt og den største af sin art i verden. Derudover kan du besøge Al Fahidi, hvor du kan udforske Dubais fortid, tage på ørkensafari med jeep og ride på kamel, samt besøge en af Dubais smukke strande som f.eks. Kite Beach, hvor du også kan se den imponerende Burj Al Arab bygning.  

PRISER TILLÆGSPAKKE PER PERSON FRA KUN:

 950,-  DKK

Inklusive: 

  • Al transport hoteller og lufthavne
  • 2 nætter i Dubai 
  • 3,5-stjernet hoteller
  • Morgenmad på hotellerne

Vil du vide mere? Lad os tage en snak!

2 + 7 =