Myanmar

Her finder du vores informationer om Myanmar

Du kan også gå dirkte til:

Myanmar som rejsemål

Myanmar, der tidligere blev kaldt Burma byder på masser af eventyr, store naturoplevelser, frodig regnskov, spændende kultur, fascinerende gamle byer, en smuk kystlinje og bjerge med frodige rismarker.

Myanmar har i mange år været et lukket land på grund af landets militære styre. Men de senere år, er der sket optøning i landet og der er taget små skridt i den rigtige retning. Landet er nu åbnet op for turisme og hvert år forelsker flere og flere turister sig i Myanmars charme. Myanmar er så småt ved at vende sig til turismen, men landet er endnu ikke så gearet til turismen som eksempelvis Thailand eller Vietnam. Derfor er det også et meget uspoleret land du møder når du rejser til Myanmar. Befolkningen i Myanmar er endnu ikke så vandt til turismen. Lige meget hvor i landet du rejser hen mødes du af en venlig, imødekommende og smilende lokalbefolkning. Myanmar er stadig lidt af en gemt juvel der rummer mange store oplevelser.

YANGOON

Myanmars største by er Yangoon, byen kendes også under sit tidligere navn Rangoon. Yangoon har en befolkning på mere end 7 mio. mennesker og var Myanmars hovedstad indtil 2006, hvor militærstyret flyttede hovedstaden til byen Naypyidaw, der blev opført til formålet. Byens kommercielle centrum er centreret omkring Sule Pagoden, der menes at være over 2600 år gammel. En anden iøjnefaldende pagode og byens varetegn, er Shwedagon pagoden, der med sit imponerende gyldne spir kan ses på lang afstand. Men Yangoon er andet end smukke historiske templer, det er også en hektisk storby med masser af liv og kolorit, markeder og gadekøkkener. Det er en by der ikke kan beskrives men skal opleves, ses og duftes.  

INLE LAKE

Den 22 km lange og 11 km brede sø Inle Søen er lidt af en attraktion. Her bor og lever Intha folket, der har skabt de fascinerende fyldende haver hvor de dyrker grøntsager på selve søen. Intha folket lever og bor i hytter bygget på pæle langs søen. De flydende haver er lidt af en attraktion i sig selv, haverne er bygget på flettede vandhyacinter heri er der lagt jord og plantet alverdens grøntsager og frugter. Langs søen afholdes der jævnligt flydende markeder, som bestemt også er værd at opleve.

BAGAN

Fra det 9 til det 13 århundrede, var Bagan hovedstad i Pagan riget, der styrede det meste af datidens Myanmar. I dag er tempelbyen Baganm, der ligger i Mandalay regionen, en af Myanmars hovedattraktioner. Her afløser det ene fantastiske smukke tempel det andet. En af de store attraktioner i Bagan er, at opleve de betagende solopgange når morgensolen står op over templerne. Pak rygsækken og drag op til et af templerne tidligt om morgenen og nyd den smukke soplopgang. Hvis du er eventyrlysten, har du desuden mulighed for at opleve den spektakulære solopgang fra en luftballon! Ballonturen skal dog bookes i god tid i forvejen hvis du ønsker føje denne unikke oplevelse til dit Myanmar -eventyr.

NGAPALI BEACH

Trænger du til en pause fra eventyret, bør du tage turen sydpå til Myanmars bedste strand Ngapali beach. Her finder du en idyllisk langstrakt strand med palmer og hvidt sand. Langs den lange strand afløser den ene hyggelige fiskerlandsby den anden sammen med enkelte resorts. Bliver du mæt af at dase ved stranden, er her masser af aktiviteter du kan give dig i kast med. Her er mulighed for at sejle i kajak, snorkle, dykke, leje cykler eller motorcykler og udforske lokalområdet eller tage et spil golf på den 18 hullers golfbane, der også ligger ved Ngapali beach

Rejseforslag

MYANMAR RUNDREJSE OG NAGPALI BEACH

Rejsen til Myanmar byder på nogle af de største oplevelser i sydøst asien. Rejsen begynder i Yangon, hvor rundrejsen begynder. Her besøger vi den guldbelagte Shwedagon pagode og byen har levn fra den britiske kolonitid med mange smukke kolonibygninger. Rejsen fortsætter med fly til Bagan også kaldet byen med de 4 millioner pagoder. Tempelsletten er et imponerende syn og siges at være større end Angkor Wat i Cambodia. Næste område vi besøger er Mandalay, hvor vi skal besøge højdepunkter i byen og den berømte U Bein teak bro. Vi flyver videre op til Inle søen i det nordlige Myanmar. Her kommer du til at opleve etniske landsbyer, markeder og den spændende Inle sø, hvor du an opleve livet på søen og de traditionelle fiskere, som roer deres både på en helt speciel måde mens de fisker. Rejsen sluttes ved Ngapali stranden, hvor du kan fordøje de mange oplevelser, mens du slapper af på stranden.

 

PRISER PER PERSON FRA KUN:

19.875,-DKK

Inklusive:

  • Fly t/r København til Yangon
  • Fly fra Yangon til Bagan til Mandalay til Heho til Ngapali til Yangon
  • Al transport mellem øer, hoteller og lufthavne
  • 8 nætter Guidede rundrejse i Myanmar med udflugter (program tilsendes) (2 nætter Yangon, 2 nætter Bagan, 2 nætter Mandalay og 2 nætter Inle søen)
  • 5 nætter på Ngapali Beach
  • 3-stjernet hoteller
  • Morgenmad på hotellerne

Vil du vide mere? Lad os tage en snak!

3 + 3 =