Singapore

Her finder du vores informationer om Singapore

Du kan også gå dirkte til:

Singapore som rejsemål

Mange, der har rejst til Asien eller Australien, har gjort stop i Singapore undervejs. Den lille østat, der ligger for enden af Malaya-halvøen, har dog meget mere at byde på end blot et stop på vejen. Nyd en Hainanese Chicken Rice eller en Bak Chor Mee i et af Singapores mange Food Courts, besøg de imponerende og enorme botaniske haver, oplev livet det nye moderniserede havneområde ”Marina Bay”, besøg chinatown og shop souvenirs, tag en tur i Universal studios eller Legoland, hvis du får hjemve.  

Singapore er Sydøstasiens mindste land og består af en hovedø og 54 småøer, hvoraf halvdelen er beboede. Singapore blev grundlagt af briterne, der købte området og anlagde en handelsstation her i 1819, og den vestlige indflydelse ses tydeligt i Singapore. I 1963 blev Singapore en selvstændig nation.

Singapore er desuden kendt som verdens reneste by, og folk gør sig tit vittige over Singapores utallige regler, hvor særligt forbuddet mod tyggegummi er kendt.  Flere steder er det nemlig ulovligt at tygge tyggegummi, og spytter du det ud på gaden, risikerer du en bøde på op til 3.500 kr.

SINGAPORE ZOO OG SINGAPORE FLYER

Når du er mæt af shopping, så tag en tur i det overvældende Singapore Zoo. Med et areal på ikke mindre end 26 hektar giver Singapore Zoo mulighed for at opleve hele 300 forskellige dyrearter. I den enorme zoologiske have kan du bevæge dig igennem ikke mindre end 11 områder, der hver især repræsenterer leveområder for dyr fra tundra, til regnskov, til Australasien og det vilde Afrika.  

Hvis du vil se Singapore lidt fra oven, kan du tage en tur i det enorme pariserhjul, Singapore Flyer, der minder om London Eye. Med Singapore Flyer kommer du op at svæve i 169 meters højde, så der er rig mulighed for at nyde udsigten over byen.

Et andet udflugtsmål er Sentosa Island – den menneskeskabte ø. Her kan du blandt andet opleve udsigtstårnet Tiger Sky Tower, Universal Studios, et stort akvarium og en adventure vandpark.

ORCHARD ROAD, SHOPPING OG KULINARISKE OPLEVELSER

Orchard Road er Asiens mest berømte shoppinggade. Langs den 2,2 km lange gade Orchard Road find du alt, hvad hjertet begærer af shoppemulighede og fine restauranter. Her ligger shopping centrene side om side, og du kan både finde alle de kendte brands og lokale souvenirs. Efter shoppingturen kan du også bevæge dig ned i Chinatown og nyde de små udekøkkener på Satay Street. Hver aften er gaden spærret af for trafik, og hele gaden omdannes til et streetfood marked – selvfølgelig med fokus på Satay. Et andet alternativ, hvis du vil nyde det malaysiske køkken, er Eylang Serai New Market. Her finder du ligeledes et hav af små madboder, som du kan gå på opdagelse i.

Rejseforslag

SINGAPORE

Singapore kan kombineres når din rejse går til sydøst asien med et besøg på 2-3 nætter. Singapore er i dag en af sydøst asiens førende byer og byder på mange spændende oplevelser udover shopping og gode restauranter. Singapore er bredt sammensat med ikke mindre end 4 officielle sprog, som du kan opleve i de forskellige kvarterer i byen, som f.eks. i China Town og Little India. Maden er også et kapitel for sig selv og du finder alt fra stærk asiatisk til europæisk. Byen har mange parker som kan besøges og for dem som vil shoppe, findes her nogle af de bedste muligheder på den kendte Orchard Road. Vil man på ture i Singapore har byen også et rigt udvalg med f.eks. Sentosa øen, som byder på Universal Studios Singapore, S.E.A. Aquarium og skydive-center iFly.

 

PRISER TILLÆGSPAKKE PER PERSON FRA KUN:

1.290,- DKK

Inklusive: 

  • Al transport hoteller og lufthavne
  • 2 nætter i Singapore
  • 3,5-stjernet hoteller
  • Morgenmad på hotellerne

Vil du vide mere? Lad os tage en snak!

6 + 8 =