Maldiverne

Her finder du vores informationer om Maldiverne

Du kan også gå dirkte til:

Maldiverne som rejsemål

Maldiverne byder på masser af postkortsmukke badestrande med turkisblåt hav og kridhvide palmestrande den lille stat med de mange koraløer er nok det tætteste du kommer på paradis. Det er den ultimative destination for en badeferie i absolut verdensklasse. Her kan du koble helt af og døse hen i hængekøjen under palmerne til bølgernes skvulpen, eller nyde en kop morgenkaffe på terrassen ved din bungalow lige på stranden, mens du nyder den smukke solopgang. På Maldiverne er der absolut ingen fare for, at du får stress, her er til gengæld tale om balsam for både krop og sjæl.

Maldiverne der ligger sydvest for indiens sydlige spids og består af over 1000 små flade koraløer. Ja, øerne er virkelig flade, det højeste punkt på øerne er nemlig kun 2,5 meter over havets overflade! Langt de fleste af de mange koraløer er ubeboede. Det er kun ca. 200 af øerne, der er beboede, herudover er der ca. 80 øer hvor der er bygget resorts til turister.

Maldiverne var tidligere underlagt hollandsk og engelsk herredømme, men i 1965 blev landet selvstændigt og i 2005, blev der for første gang afholdt demokratiske valg. Øgruppens hovedstad er Byen Male hvor en tredjedel af befolkningen bor. Øen hvorpå Male ligger er kun 1,7 km lang og 1 km bred, byen er derved en af de byer, der har den største beboelsestæthed i verden. Maldiverne er desuden et af de mindste lande i verden, der har Islam som hovedreligion. Tænk derfor over din påklædning når du færdes andre steder end på stranden.  

OPLEV EN FORUNDERLIG VERDEN UNDER HAVETS OVERFLADE PÅ MALDIVERNE

Hvis du gerne vil have action foregår det på og ikke mindst under havets overflade. Maldiverne er en af verdens bedste destinationer for dykning eller snorkling. Koralrevene rummer hele 187 forskellige slags koraller!, og kombinationen med det klare varme havvand betyder, at der er masser af dyreliv her. Under havoverfladen finder du blandt andet djævlerokker, hammerhajer, havskildpadder, delfiner og mere end 1100 fiskearter. Maldiverne er også et af de eneste steder i verden hvor du kan opleve, at dykke med de enorme hvalhajer.  

Et af de bedste steder at dykke, er ved det fredede rev Banana reef. Her er dykkeforholdene helt perfekte året rundt, og der er masser af undersøiske grotter, at gå på opdagelse i. Banana reef har fået sit navn efter koraløens bananform og er desuden et af de mest populære dykke sites på maldiverne. En anden kendt dykker destination er Maldive Victory, der ligger mellem øerne Male og Hulhule. Hovedattraktionen på dette dykke site er vraget af det 110 meter gamle fragtskib af samme navn, der gik ned på dette sted i 1981, her er masser af dyreliv at undersøge for den eventyrlystne dykker og så udgør vraget selvsagt en spændende kulisse at dykke

DE BEDSTE RESORTS PÅ MALDIVERNE

Der findes mange rigtig lækre resorts på Maldiverne, så det kan være svært at vælge hvor du skal slappe af. Et rigtig godt bud er dog Veligandu island, der ligger blot 20 min fra Maldivernes internationale lufthavn, hvis du tager vandflyveren. Her er der 76 lækre villa-lejligheder på den lille Ø, som også byder på en fantastisk strand, eget dykkercenter og muligheder for bådture hvor du kan opleve skildpadder og delfiner. Du kan komme rundt på hele øen til fods på under 30 minutter, så du skal nyde at gå ned i tempo og bare være i Zen med din partner eller rejsekammerat. Alimatha Island er et andet populært resort på Maldiverne, her er der ingen tv på værelserne, men hvis du trænger til lidt adspredelse fra strandlivet er der masser af underholdning her. Resortet har både en med musik og der er mulighed for at leje windsurfing udstyr og kanoer. Hytterne i resortet er en oplevelse for sig, de nemlig er bygget på pæle i vandkanten, så her kommer du helt tæt på det smukke turkisblå hav, og du kan falde søvn til bølgernes skvulpen.

Rejseforslag

MALDIVERNE 

Maldiverne kan med fordel besøges efter et besøg på Sri Lanka med kun 1,5 times flyvning til Male, hvorfra det går med båd ud til de små øer og dit ophold i paradis. Maldiverne består af mere end 1100 øer, som i dag er kendt verden over for sit fantastiske vand og strande. Maldiverne byder på fantastiske snorkle oplevelser og du kan snorkle direkte fra stranden.  

PRISER TILLÆGSPAKKE PER PERSON FRA KUN:

5.850,- DKK

Inklusive: 

  • Fly t/r Sri Lanka til Maldiverne
  • Al transport hoteller og lufthavne 
  • 4 nætter i Maldiverne 
  • 4-stjernet hoteller 
  • Morgenmad på hotellerne 

Vil du vide mere? Lad os tage en snak!

7 + 14 =