Malaysia

Her finder du vores informationer om Malaysia

Du kan også gå dirkte til:

Malaysia som rejsemål

Overdådig natur, paradisiske strande, regnskove, orangutanger, næseaber, storbyer med storslået arkitektur – Malaysia har meget at byde på for enhver rejsende.  Malaysia er kontrasternes land. Her kan du opleve en topmoderne storby med fantastiske bygningsværker, som de imponerende tvillingetårne Petronas Towers, der i perioden fra 1998 til 2004 var verdens højeste bygning. Du kan også opleve de fantastiske, tropiske regnskove på Borneo, hvor du har mulighed for at opleve et væld af forskellige eksotiske dyrearter i deres naturlige omgivelser. Eller du kan tage ud på de små paradisøer Perthentian Islands og nyde de kridhvide strande, det krystalklare vand og afslapning i hængekøjen i kokospalmernes skygge.

Malaysia er en ung nation. Det Malaysia vi kender i dag blev først grundlagt i 1965. Landet er delt i en vestlig del og en østlig del. Den østlige del af Malaysia er placeret på den nordlige del af øen Borneo og den vestlige del ligger på den malaysiske halvø, hvor Malaysia grænser op til Thailand og Singapore.

KUALA LUMPUR

Malaysias fascinerende hovedstad Kuala Lumpur er en moderne asiatisk storby med alt, hvad hjertet begærer af shopping, kulinariske oplevelser og spektakulære seværdigheder. Her blender moskeernes minareter sammen med en moderne skyline med verdens højeste tvillingetårne Petronas Towers. Snyd ikke dig selv for de kulinariske oplevelser i Kuala Lumpurs mange små madboder. Smag Nasi lemak, Malaysias nationalret, Satay eller den lækre Malaysiske burger – Ramly burger. Nyd den fantastiske udsigt over Kuala Lumpur fra Petronas Towers observationsdæk, der er placeret 370 meter oppe i luften. Her kan du gå over den fantastiske glas-skybridge, der forbinder de to tårne, hvor du kan kigge 170 meter ned, mens du krydser broen. Oplev de eksotiske fugle i den enorme park ”Lake Park”, tag en slentretur gennem China Town og studer det hektiske byliv og nyd en kop af den lokale drik Longan, som er lavet på lokale frugter og melon.

LANGKAWI

Palau Langkawi er den største ø i Langkawi ø-gruppen, som består af 99 øer og ligger vest for den malaysiske halvø ikke langt fra den thailandske grænse. Øen er også en Malaysias mest populære øer. Her kan du ligge dig tilbage og nyde livet på stranden ved det azurblå hav eller dykke i et havreservat. Du kan også tage ind på øen og opleve vandfald, små lokale byer, markeder, palmelunde og fantastisk natur.

CAMERON HIGHLANDS

200 km fra Kuala Lumpur finder du bjergområdet Cameron Highlands. Er du blevet træt af den tropiske varme, er Cameron Highlands et fantastisk sted at nyde den smukke natur i et mere tempereret klima. Det smukke bjergområde med de mange teplantager er et smukt syn. Sporene fra den engelske kolonitid er tydelig her, hvor mange bygninger er opført i engelsk stil. Er du vild med den engelske stil, så gør stop ved The Smokehouse Hotel og Restaurant, der er et stykke Storbritannien i Malaysia. Nyd en kop afternoon tea og gå en tur i den fantastisk smukke have.

PERHENTIAN ISLANDS

Den lille øgruppe Pehrentian Islands ligger på den anden side af den malaysiske halvø i forhold til Langkawi. Øgruppen består af to små tropiske paradis-øer, som længe har været en af favoritdestinationerne for rygsækrejsende i Malaysia. De senere år er der også andre rejsende end backpackere, der har fået øjnene op for øerne, uden at de af den grund er blevet overrendt af turister. Kan du lide at snorkle eller dykke, er her masser af muligheder for det. Ellers er det bare at tjekke ind i en af de lækre bungalows tæt ved stranden og nyde dagene med solbadning på de fantastiske strande, badning i det krystalklare vand og ligge i hængekøjen med en kølig drink og en god bog.

TAMAN NEGARA

I Taman Negara Nationalpark på den malaysiske halvø finder du en af verdens ældste regnskove, der er ca. 130 mio. år gammel. Her kan du få din eventyrlyst styret med en guidet trekking-tur i junglen. Kryds floder, kravl under væltede træer og bestig stejle bakker. Alt sammen mens du oplever den fortryllende fauna og dyrelivet på allernærmeste hold.

REDANG

Syd for Perhentian Islands finder du en anden smuk tropisk ø, nemlig Redang. Rednag er hovedøen i en øgruppe på i alt 9 øer. Kan du lide at dykke og snorkle, er det et must at besøge Redang. Øen og øgruppen er nemlig en stor marinepark, hvor du kan støde på havskildpadder, masser af smukke tropiske fisk og koralrev.

Udflugter

TAMAN NEGARA – 3 DAGE

 

Oplev den smukke national park Taman Negara, som ligger cirka 4 timer fra Kuala Lumper. Taman Negara er et naturskønt område med floder og tropisk dyreliv, som du kan opleve på denne tur med 2 overnatningen i junglen.

Efter turen kan du fortsætte til Cameron Highland eller tager ud til Perhentian øerne.

DAG 1
07:30 – Afgang fra dit hotel til mødested
08:30 – Afgang med bus til Kuala Tembeling
12:30 – Ankomst til Kuala Tembeling og frokost
13:30 – Vi tager båd til Kuala Tahan (cirka 3 timer)
16:30 – Ankomst til Kuala Tahan. Vi tjekker ind i (Rainforest Resort eller Mutiara Resort)
19:30 – Middag
21.00 – Night Jungle Walk

DAG 2
07:30 – Morgenmad
09:00 – Tager båd til vandretur og Canopy Walkway
13:00 – Frokost på Mawar Floating Restaurant
15:00 – Båd til Rapid shooting og besøge Orang Asli Village
19:30 – Middag

DAG 3
07:30 – Morgenmad
09:00 – Båd til Kuala Tembeling (eller)
10:00 – Bus til Kuala Tembeling (tilvalg bus til Perhentian øerne)
12:30 – Bus til Kuala Lumpur (tilvalg bus til Cameron Highland)

Inkluderet:

 • Transport (til/fra Kuala Lumpur)
 • 2 nætter Rainforest Resort
 • 6 måltider
 • Aktiviteter

 

BEMÆRK:
– The Canopy Walk lukket fredag
– Opgradering til Mutiara Resort er muligt

 

PRISEN PER PERSON FRA: 1450,-

 CAMERON HIGHLANDS

 

Cameron Highlands er kendt for skove, vandfald, dyreliv, blomster og forskellige farme med grøntsager og frugter fra Malaysia. Et område der byder på gode vandretur, smukke udsigter. Et sted, hvor man kan kan slappe af i den kolde bjergluft og drikke masse af te.

Turen starter med at tage på vandretur gennem Mossy Forest (indgang ikke inkluderet 45 MYR per person). Navnet kommer af at skoven er dækket af mos. Mens i går gennem Mossy forrest, kan i føle den fortryllende atmosfære omkring jer af flora og fauna (plante- og dyreliv), samt nyde udsigten af landskabet. Derefter fortsætter vi videre mod Rose Valley, som er en af de mest populære turistmål, hvor du kan nyde de pragtfulde roser. Der blomstre over 100 varianter i forskellige kuløre.

Derfra går turen til Strawberry Farm, som er en hovedatteraktion i Cameron Highlands. Her er du vidne til, hvordan jordbær plantes med brug af hydroponicsc-metoden. Næste stop er Butterfly Park, som ikke ligger langt fra Strawberry Farm. Hvor vi får få lov til at se en samling af sommerfugle.

Turen fortsætter videre til en af de mest populære te plantager i Cameron Highlands, som er et must for alle som besøger området. Her kan du slappe af i den naturskønne og kølige friske luft. Vandring til te plantagen er selve eventyret. Derefter besøger vi den ældste te-fabrik i Malaysia, hvor vi bliver modtaget af en guide, som giver os en rundvisning og viser os hvordan te behandles.
(fabrikken er lukket om mandagen og på hellig dage)

Efter besøget på te fabrikken, besøger vi en café og en souvenirbutik. Vi besøger et lokalt frugtmarked, med en lille kort gåtur. Her sælges der friske jordbær og frugter.

(frokost på egen regning)

 

PRISEN PER PERSON FRA: 295,-

Rejseforslag

KUALA LUMPUR, LANGKAWI, KOH LIPE

Oplev den spændende hovedstad Kuala Lumpur, som byder på verdenskendte monumenter og spændende kulturer, samt mulighed for shopping i nogle af byen store shopping centre. Efter Kuala Lumpur flyver du til Langkawi, som byder på smukke strande og muligheder for oplevelser rundt på øen. Fra Langkawi går det med speedbåd til Koh Lipe i Thailand, som er en af landets nye populære destinationer. Øen er specielt kendt for sine dykke og snorkle muligheder, samt en hyggelig Atmosphere med restauranter på stranden om aftenen.

 

PRISER PER PERSON FRA KUN:

13.890,- DKK

Inklusive:

 • Fly t/r fra København til Kuala Lumpur
 • Fly t/r fra Kuala Lumpur til Langkawi
 • Al transport mellem øer, hoteller og lufthavne
 • 3 nætter i Kuala Lumpur
 • 5 nætter på Langkawi
 • 5 nætter på Koh Lipe
 • 3,5-stjernet hoteller
 • Morgenmad på hotellerne

KUALA LUMPUR, TAMAN NEGARA NATIONAL PARK, CAMERON HIGHLAND, PERHANTIAN ISLANDS

Oplev det fantastiske Malaysia på denne spændende rejse, hvor du starter med landets hovedstad Kuala Lumpur, som byder på verdenskendte monumenter og spændende kulturer. Efter Kuala Lumpur besøger du en af landet nationalparker kaldet Taman Negara, som er kendt for sin smukke natur og store oplevelser ved blandt andet bjergstemmen Orang Asli. Efter nogle spændende dage forsætter turen op til Cameron Highland, som ligger oppe i bjergene og byder på lidt køligere temperaturer, samt levn fra den gang englænderne var kolonimagt i Malaysia.
Rejsen slutter med nogle dejlige dage på øerne Perhentian Islands, hvor man kan snorkle fra stranden og slappe af. Er man til dykning findes der også rig mulighed for dette med mulighed for at se skildpadder og hajer.

 

PRISER PER PERSON FRA KUN:

12.950,- DKK

Inklusive:

 • Fly t/r fra København til Kuala Lumpur
 • Fly retur fra Kota Bharu til Kuala Lumpur
 • Al transport mellem øer, hoteller og lufthavne
 • 2 nætter i Kuala Lumpur
 • 3 dagstur til Taman Negara National Park (fuld pension)
 • 2 nætter i Cameron Highland
 • 7 nætter på Perhentian Islands
 • 3,5-stjernet hoteller
 • Morgenmad på hotellerne

Vil du vide mere? Lad os tage en snak!

10 + 6 =