FØR AFREJSEN

Lufthavnen

”Alle tider er i lokaltider. Vi anbefaler at du ankommer til lufthavnen 2-3 timer før afgang og navne på flybillet og pas skal stemme overens, ellers kan man nægtes ombord stigning.”

Har du bestilt flybillet gennem Treasure Travel sender vi disse til dig på email. Heraf vil der fremgå flyselskab, flynummer, afgangstid, terminal og ankomsttid.

Bemærk at flybilletterne er elektroniske. Det betyder at man kan rejse på sit pas hvis man ikke har flybilletten med.

Vaccinationer

Det er altid vigtigt at undersøge hvilke vaccinationer man skal have på sin rejse til Asien.

Vi anbefaler desuden at man kan rådføre sig med Lægernes Vaccinations Organisation. Du kan se mere her www.sikkervaccination.dk.
Her kan du endvidere finde udførlige information om vaccinationer og hvilke vacciner, der anbefales på en given destination.

Har du brug for at medbringe medicin på din rejse anbefaler vi at du tager en snak med din læge. Det kan nemlig være at du skal medbringe en medicinattest.

Er I flere i familien der skal vaccineres, kan det godt betale sig at få det gjort samtidig – så betaler I kun ét konsultationsgebyr.

Visum

Når man rejser uden for Europa, skal man altid undersøge visumreglerne for det land man skal besøge.

Treasure Travel er gerne behjælpelige med rådgivning, såfremt der kræves visum til det pågældende rejseland.

Præcis hvilke regler der gælder for indrejse i det pågældende land, kan du se på udenrigsministeriets hjemmeside: www.um.dk eller endnu bedre hos det pågældende lands ambassade, da reglerne kan ændres med kort varsel.

Det er kundens ansvar, at visum til det pågældende indrejseland er i orden. Treasure Travel påtager sig intet ansvar for de følger, som manglende indrejsedokumenter, vaccinationer osv. måtte medføre for den rejsende. Den rejsende har pligt til at sørge for gyldigt visum og pas.

Mellemlandinger i et land med få timer senere videre til et andet land, omfatter transit. Det betyder visum er ikke et kræv, hvis man er dansk statsborger.

Rejseforsikring

Det er vigtigt at have en god rejseforsikring, hvis uheldet skulle være ude. Rejseforsikringen giver tryghed på rejsen og er en uvurderlig hjælp hvis man får brug for den.

Det er vigtig allerede tidligt i processen at sørge for at tegne rejseforsikring og afbestillingsforsikring.

Forsikringen skal være på plads før rejsen bestilles.

Oftest set kan det være billigst at tegne en Årsrejseforsikring inkl. afbestillingsforsikring i samme selskab som man har sin indboforsikring, og som oftest dækker hele husstanden. Der kan dog være stor forskel i dækningerne fra selskab til selskab, og I skal selvfølgelig sørge for at jeres forsikring dækker efter jeres behov.

Valuta

”Hæveautomater er tilgængelige på de fleste destinationer.

Vi anbefaler at medbringe en beholdning hjemmefra af lokalvalutaen på dit rejsemål. Desuden kan det være en god ide at medbringe EURO eller USD.

Bemærk at der på mindre turistet steder, som f.eks. små øer ikke vil være mulighed for at hæve i hæveautomat.

De fleste hoteller tager i dag kredit kort. Dog vil man opleve at man nogle steder skal betale et ekstra beløb (som f.eks. 3%) i fees.

Rejse med Børn

Du er altid velkommen til at kontakte Treasure Travel såfremt du har spørgsmål til rejse med børn.

Flyselskaberne har følgende alderskategorier og dermed forskellige priser. Er spædbarnet under 2 år på hjemrejsetidspunket kan vi tilbyde fordelagtige priser til spædbarnet. Dette kræver dog at spædbarnet ikke får eget sæde ombord på flyet, men sidder ved forældre eller søskende. Skal spædbarnet have eget sæde ombord på flyet betales der barnepris. Det vil sige samme pris som hvis barnet var mellem 2 og 11 år. Vedrørende børn er der barnepris til børn der ikke er fyldt 12 år på hjemrejsetidspunktet. Barnet under 12 år og over 2 år får eget sæde. Alle unge over 12 år betaler voksenpris når man vælger at rejse med fly.

På hoteller er det normalt samme regler, at børn er mellem 2 til 11 år. Der er dog tilfælde, hvor barnet må være op til 15 år, men det er ikke ofte. Børn er normalt også billigere på hotel, om de følges med 2 voksne. Et spædbarn er gratis på hotellerne og de fleste hoteller tilbyder en gratis barneseng til spædbarnet.

 

På udflugter og transport er der også børnepriser, når barnet er under 12 år.